Tento článek je přístupný pouze předplatitelům - přihlašte se prosím

Login:


Heslo:


 

Zpět na web Biografu

Máte-li pro dané období aktivováno předplatné Biograf Plus či Biograf Online, zajišťuje přihlášení se do našeho systému přístup k zaheslovaným článkům (dostupným pouze pro předplatitele).

Upozornění: Jakmile se nyní přihlásíte pro přístup k jednotlivým textům, jste automaticky přihlášeni i ke svému Osobnímu účtu a naopak. Jinými slovy, přihlašování k osobnímu účtu a přihlašování pro přístup k zaheslovaným textům je nyní sjednoceno.

Osobní účet je bezplatná on-line služba našim individuálním předplatitelům, čtenářům a autorům. Zprostředkovává jednotlivci - držiteli přístupového jména a hesla - přímý přístup k jeho osobním údajům v naší databázi, umožňuje měnit přihlašovací údaje, podat on-line objednávku celého ročníku nebo i jednotlivých čísel, kontrolovat stav vyřizování této objednávky apod. Využívat služby Osobního účtu může každý, kdo dostane přidelené přihlašovací údaje; avšak přístup k zaheslovaným textům našeho archivu má pouze ten, kdo si předplatí Biograf Plus/Biograf Online.

Odhlásit se můžete přes odkaz v záhlaví hlavní stránky Biografu vlevo nahoře. Odhlásíte se také automaticky tím, když zavřete všechna okna prohlížeče.

Ve vlastním zájmu neodcházejte od počítače, když jste přihlášeni; nenechejte prohlížeč uložit Vaše heslo a přihlašovací jméno, pokud pracujete na veřejně dostupném počítači! Chráníte tak nejen přístup k jednotlivým textům, ale především svoje osobní údaje a podané objednávky.

Pokud dosud nemáte zřízený svůj Osobní účet a/nebo předplatné, napište si o přihlašovací jméno (login) a heslo do redakce, nejlépe e-mailem. Stačí, když uvedete svoje jméno a funkční e-mailovou adresu. Na ni Vám potřebné údaje zašleme (obvykle během několika hodin či dnů). Ze svého Osobního účtu si pak můžete okamžitě Biograf předplatit.

Služba Osobní účet není dostupná pro instituce.

Zapomněli jste heslo? Nejste si jisti, zda již máte účet zřízený? Obraťte se na redakci, rádi Vám pomůžeme.

Zpět na web Biografu